Lid worden Inloggen
start Over COPD vzw Wat is COPD? Tips Getuigenissen Kalender Donaties Contact    
KALENDER

19 november 2019 - infoavond Bonheiden

Eerste aankondiging. Noteer alvast in jullie agenda dat er op 19 november vanaf 19.30 uur een infoavond plaats zal vinden in het Imelda ziekenhuis in Bonheiden. Meer info weldra online.

24 oktober 2019 - wandeling Leut

Najaar: een toptijd om te wandelen! Wie gaat er mee op 24 oktober naar Leut? Alle info is hier terug te vinden. Samen maken we er weer een fijne namiddag van!
8 oktober 2019 - infoavond St-Truiden

Sommigen noemen ze ondertussen legendarisch. Anderen vinden ze super. We hebben het over onze infoavonden. Op 8 oktober organiseerden we een infoavond in St-Truiden. Een verslag vindt u hier
4 oktober 2019 - infonamiddag Dendermonde

Op 4 oktober stond er opnieuw een infonamiddag op het programma. Zoals we dat ondertussen gewoon zijn, werd het weer een zeer interessante namiddag. Een verslag vindt u hier.
19 september 2019 - wandeling Mechelen

Met de prachtige wandelingen van het voorjaar nog in het geheugen, zetten we ook in het najaar ons beste beentje voor. Op 19 september gingen we wandelen in Mechelen. Het recept bleef onveranderd: samen wandelen op een haalbaar tempo, genieten van bloemen en planten en ervaringen delen, kortom: samen genieten! Het verslag van de activiteit kan je hier terug vinden. OP naar een volgende keer!
13 september 2019 - 2e COPDvzw quiz

13 september 2019: 2e COPDvzw quiz. Veel ambiance, top sfeer, volle zaal, enthousiast publiek. Veel woorden zijn er verder niet voor nodig. Misschien nog 2 gezegden. 'De afwezigen hadden ongelijk' en 'Beelden zeggen meer dan woorden'. 
Volgend jaar meer dan dat!
20 juni 2019 - wandeling Merelbeke

Het Liedemeerspark is een aangelegd park rond een vijver van 25 hectaren groot. Op 20 juni planden we hier een wandeling. Het was een erg geslaagde en gesmaakte namiddag. Een kort verslag vind je hier.
Verslag infoavond Herentals

In samenwerking met het Sint Elisabeth Ziekenhuis van Herentals organiseerden we op 13 juni een infoavond. Het werd een erg interessante avond met boeiende sprekers die elk de ziekte COPD toelichtten vanuit hun specialisatie. En verslag van deze activiteit vind je hier. Dank aan alle medewerkers van het ziekenhuis voor dit geslaagd initiatief!
Verslag infoavond in Tongeren

Dinsdag 11 juni werd er een infoavond georganiseerd in Tongeren. Niet de eerste de beste! Er stonden verschillende boeiende lezingen op het programma. Voor en na de voordrachten en tijdens de pauze konden mensen interessante infostanden bezoeken. Niet alleen om te kijken, maar ook om actief deel te nemen. Het werd een denderend succes met 150 aanwezigen. Omdat dit korte tekstje verre van toereikend is om het prachtige geheel te omschrijven, goten we enkele impressies in een verslag. Dit smaakt naar meer....
Rookstop-events 2019

In het kader van de rookstop campagne 2019 was onze vzw aanwezig in verschillende ziekenhuizen. Het was een groot succes! We mochten heel wat mensen ontvangen, ervaarden veel enthousiasme en kwamen twee maal in het nieuws! De samenwerking met de verschillende ziekenhuizen was super en wordt zeker verder gezet in de toekomst. Een uitgebreid verslag van alle activiteiten vind je hier.
Rookstop-events 2019

In het kader van de rookstop campagne 2019 was onze vzw aanwezig in verschillende ziekenhuizen. Het was een groot succes! We mochten heel wat mensen ontvangen, ervaarden veel enthousiasme en kwamen twee maal in het nieuws! De samenwerking met de verschillende ziekenhuizen was super en wordt zeker verder gezet in de toekomst. Een uitgebreid verslag van alle activiteiten vind je hier.
23 mei 2019 - Infodag rookvrij Lier

Naar aanleiding van de ‘Werelddag zonder Tabak’ op 31 mei gaf Lier de aftrap voor de grootscheepse rookstopcampagne “Rookvrij Lier”. De stad ondersteunt deze campagne die opgezet wordt door enkele Lierse tabakologen en het Heilig Hartziekenhuis met de steun van farmaceutisch bedrijf Pfizer. Het doel is tweeledig: enerzijds voorkomen dat jongeren beginnen met roken en anderzijds zoveel mogelijk rokers overtuigen en helpen om hun sigaret voorgoed te doven. Als COPDvzw zetten wij hier graag mee onze schouders onder. Een uitgebreid verslag van het geheel vind je hier.

Verslag wandeling Mol

Op 23 mei trokken we in de namiddag naar de abdij site Postel in Mol voor een prachtige wandeling, op het niveau van ons allen. We hebben heel erg genoten! Een kort verslag vind je hier. 
Verslag Wandeling Geel

Ook al waren de weergoden ons niet al te goed gezind, onze wandeling in Geel werd een voltreffer! Een uitgebreid verslag vindt u hier terug.
Verslag bedrijfsbezoek Orthomed

Orthomed Groep is een vooruitstrevende onderneming in Limburg die voorziet in medische hulpmiddelen. Zij boden ons de kans op een bezoek aan hun bedrijf en dat werd een echte voltreffer! Een verslag van de dag kan je hier terug vinden.


© COPD vzw 2018        naar onze Facebook paigna      Privacybeleid