Nieuwsflash 24- 23

Chiesi-Logo-1.Primary-1-1-1.jpg

NIEUWSFLASH 24 – 23

Bezoek Kasteel van Gaasbeek

Kasteelstraat 40      1750 Gaasbeek (Lennik)

Donderdag 3 okt 2024 om 14 u

BESTE LOTGENOTEN, BESTE SYMPATHISANTEN

Het romantische Kasteel van Gaasbeek ligt midden in het heuvelachtige Pajottenland. Gaasbeek ligt in de buurt van Lennik, ongeveer halverwege tussen Brussel en Ninove. Het kasteel van Gaasbeek wordt omringd door een schitterend groen park.

Het kasteel is ingericht als museum. Naast het onthaal en het museum is er een museumshop, een bezoekerscentrum, een brasserie en een museumtuin.

Het kasteel beschikt over een eigen parkeerterrein aan de inkom van het park bij het entreegebouw. Op onze aanvraag mag je indien nodig tot aan de inkom van het kasteel rijden. Nadien wordt de wagen geplaatst op de parking bij het entreegebouw.

Museumpassen en andere kortingstarieven zijn niet van toepassing bij het groepsbezoek. Personen met een beperking en hun begeleider kunnen gratis aansluiten mits vertoon van je handicap kaart.

De tentoonstellingsruimtes zijn toegankelijk. Het tweede verdiep via een lift of trap. De zolderruimte is enkel bereikbaar via een trap.

Het sanitair is gelegen aan de inkom.

In Gaasbeekdorp is er 1 restaurant open op donderdag vanaf 12.00 u. Aangezien wij om halftwee verwacht worden aan het entreegebouw, is de tijd om met een grote groep te lunchen veel te kort. Spijtig, deze keer geen gezamenlijke lunch.

 

 

De ingang van het kasteel is gelegen op +/- 600m van de inkom van het park. We worden een halfuur voor de start van de rondleiding in het moderne entreegebouw gelegen bij de parking verwacht. Van aan het entreegebouw is het nog 15 minuten wandelen naar het kasteel, waar de gids ons zal opwachten in de Gipsenzaal.

SCHRIJF JE IN tot en met 22 september 2024 

Doe het via de knop hieronder ‘Inschrijven’

MET VERMELDING
VAN : JE NAAM, Telefoonnummer, AANTAL DEELNEMERS 

Na de rondleiding kan je nog even verwijlen in de kleine tuin binnen het kasteel en sluiten we af met een drankje in het tuincafé met terras.  

Als ingeschrevene krijg je de laatste en nuttige info
omstreeks 25 sept 2024.

Met vriendelijke groeten
COPDvzw-Bestuursteam (0470 84 61 19)

Dankbaar voor onze

Partners

Dankzij deze partners/sponsors kunnen wij onze patiënten begeleiden.

Hulp nodig?

Blijf niet zitten met je vragen en contacteer ons!