Volg ons via 

Nieuwsflash 23-1 SEURO

Digitale opvolging van COPD en andere chronische ziekten                                                                                                       

Wij zoeken deelnemers

 

Onderzoekers van imec testen of nieuwe technologie ondersteuning kan bieden aan mensen met meer dan één chronische aandoening, om hun gezondheid en welzijn onder controle te houden en verbeterde zorg te ontvangen.

 

Als u, of iemand die u kent, 55 jaar of ouder is, en gediagnosticeerd is met ten minste twee van de volgende aandoeningen komt u in aanmerking om deze technologie te testen in de SEURO studie.

 

  • Diabetes
  • Chronische luchtwegaandoeningen (bijv. COPD of chronische astma)
  • Chronisch hartfalen
  • Hart- en vaatziekten (bijv. hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, etc.)

 

Voor meer informatie of bij interesse in deelname, neemt u alstublieft contact op met de onderzoekers van imec op +32 (0) 26 29 16 00, of stuur ons een email via seuro@imec.be.

 

U kan zich ook aanmelden via volgende link : https://forms.office.com/r/VaB7ftFjck

 

         

DEELNAME AAN STUDIE i.v.m. ZELF-MANAGEMENT.

Beste Lotgenoot, Beste Sympathisant

Elke bijdrage, die het dagdagelijks leven en het comfort van een COPDer verbetert juichen we toe. Door uw deelname aan een studie verwerft men een betere kennis en inzicht om het leven met COPD voor u meer draaglijk te maken. Dat u als patiënt wordt aangesproken (patiëntenparticipatie) is en blijft noodzakelijk. Als patiëntenvereniging stellen we dit voorop.

Het project, waaraan u kan deelnemen, is een Europees project    (genaamd SEURO) waarbij voor België het onderzoeksinstituut IMEC (Vrije Universiteit Brussel) betrokken is. Men focust op het verbeteren van zelf-management  voor mensen met chronische aandoeningen zoals COPD. Het is een digitaal platform, genaamd ProACT, dat mensen kan helpen om hun gezondheid en gerelateerde informatie bij te houden.

Dank voor uw deelname. Ga naar onderstaande link

KLIK hier

Mvg

Het COPD-Bestuursteam

Dankbaar voor onze

Partners

Dankzij deze partners/sponsors kunnen wij onze patiënten begeleiden.

Hulp nodig?

Blijf niet zitten met je vragen en contacteer ons!